Baghuset

Hvis du ikke kender Baghuset, så er det en unik butikoplevelse, du ikke må gå glip af. Beliggende i Holstebro, byder Baghuset dig velkommen til en helt ny butik på 500 kvadratmeter i tre etager. Vi tilbyder modetøj, boliginteriør og accessories fra fantastiske mærker. Derudover sender vi live fire gange om ugen til hele Danmark. Så selvom du ikke er i nærheden, kan du stadig være en del af Baghuset.

90%

Leadpriserne er faldet

+10.000

Antal leads på et år

Leadgenerering

I Baghuset har vi fokuseret på leadgenerering for at skabe en endnu mere spændende oplevelse for vores kunder. Vi benytter forskellige kanaler som emails, SMS og Messenger til at inspirere vores kunder på daglig basis. Her kan de se de seneste nyheder, deltage i vores liveshopping og modtage spændende emails. Vores mål er at holde vores kunder opdateret og engagerede, så de altid er med på de nyeste trends og tilbud. Gennem vores live-udsendelser kan de opleve vores produkter i realtid og få eksperttips direkte fra vores team.

Live shopping

"90% flere seere på 5 måneder med 4 ugentlige live-udsendelser og inspirerende nyheder.

Hvad har dette betydet på vores webshop?

Her har jeg samlet nogle vigtige KPI'er på vores webshop, som vi arbejder med hver eneste dag. Disse tal er afgørende for vores succes, da det hele hænger sammen. Uden kontrol over trafikken og teknikken kan vi ikke opnå det ønskede resultat. Derfor er det vigtigt for os at holde øje med disse KPI'er og sikre, at de er i harmoni med vores overordnede mål.

568%

Konverteringsraten er steget

Baghuset webshop har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i konverteringsraten med 586% sammenlignet med sidste år. Succes gennem forbedret online shoppingoplevelse.

254%

Salget på Live Shopping

Salget på den online del er steget med imponerende 254% sammenlignet med sidste år.

16,27

ROAS på en gennemsnitlig live udsendelse.

En typisk live-udsendelse genererer en ROAS på 16,27 ved at inkludere trafik, leadgenerering, løn og softwareomkostninger. Dette opnår Baghuset takket være deres leadgenerering med over 3000 kunder.

Autentiske videoer

Jeg producerer en stor mængde autentiske og personlige videoer i Baghuset, som har resulteret i en markant nedgang i lead-prisen. På sociale medier har du kun 3 sekunder til at fange kundernes interesse, og det er her, jeg anvender forskellige teknikker, herunder transitions, der får folk til at stoppe med at scrolle. Det handler om at skille sig ud. Hvordan får du brugeren til at se din annonce frem for konkurrentens?

@butik.baghuset

Følg med på vores Instagram

Se vores profil

Lad os tage en uforpligtende samtale og drøfte mulighederne.